A SIMPLE KEY FOR بیماری سلیاک خودایمنی UNVEILED

A Simple Key For بیماری سلیاک خودایمنی Unveiled

A Simple Key For بیماری سلیاک خودایمنی Unveiled

Blog Article

بیماری سلیاک موجب حمله سیستم ایمنی بدن به روده کوچک می شود و بیماری دیابت به لوزالمعده آسیب می زند.

معمولا از نشاسته گندم به عنوان یک عامل ترکیبی در قر‌ص‌ها و کپسول‌ها استفاده می‌شود. همچنین گلوتن در برخی مکمل‌های گیاهی و تغذیه‌ای، خمیردندان‌ها، دهانشویه‌ها و محصولات آرایشی مانند رژ لب وجود دارد.

همان طور که اشاره شد، سلیاک یک بیماری خود ایمنی است. در حالی که عدم تحمل گلوتن نوعی واکنش آلرژی در کودکان محسوب می شود. اگر چه مصرف گلوتن در هر دو بیماری باعث علائم و نشانه های مشابهی می شود، اما گلوتن در افراد مبتلا به بیماری سلیاک می تواند به بافت روده آسیب وارد کند.

به مرجعی قابل اعتماد در زمینه سلامت و پزشکی تبدیل کرده است.

با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش

در مواردی که آزمایش خون یا نمونه برداری از پوست نتیجه قطعی ندهند، از آندوسکوپی قسمت بالای روده برای تشخیص بیماری سلیاک در کودکان استفاده می‌شود. در حین آندوسکوپی قسمت بالای بیماری سلیاک تبادل نظر روده، لوله‌ی باریکی به نام آندوسکوپ از راه دهان وارد روده کوچک می‌شود.

سیستم ایمنی بدن چیست و چگونه کار می کند؟ سرتاسر بدن ما توسط شبکه امنیتی قدرتمندی تحت حفاظت قرار دارد که «سیستم ایمنی» خطاب می شود. سیستم ایمنی طراحی شده تا روزان...

جراحی تعویض مفصل زانو از زبان دکتر صالحی، جراح ارتوپد…

بنابراین، تشخیص و تمایز این بیماری ها از یکدیگر بسیار دشوار است و در صورت تجربه هر یک از علائم ذکر شده، باید به پزشک مراجعه کنید.

اگر تیزبین و باهوش هستید؛ سه اشتباه مهلک در این تصویر را کشف کنید

اگر شیرین بیان، مکمل‌های آهن، یا داروهای بیسموت (مانند پپتو بیسمول) مصرف کرده‌اید، این امر می‌تواند دلیلی برای مدفوع سیاه باشد. اگر هیچ کدام از این موارد را نداشته اید، مدفوع سیاه می تواند نشانه خونریزی در قسمت فوقانی دستگاه گوارش باشد.

اگر مدفوع به رنگ سایه روشن گچی است، ممکن است به این معنی باشد که صفرا ندارید. صفرا یک مایع گوارشی است که از کبد و کیسه صفرا می آید، بنابراین اگر مدفوع سفید تولید می کنید، احتمالاً به این معنی است که دچار انسداد مجاری صفراوی شداید.

نماد قدرت و منطق با این آویزهای عاج فیل

خانه » مشکلات گوارشی » بیماری سلیاک در کودکان: علت، علائم، تشخیص، عوارض و درمان

Report this page